Elleci DIALOGO – Red Dot Design Award 2021 Winner

Nous sommes heureux de vous annoncer qu’Elleci a reçu le Red Dot Design Award 2021 – Best of the Best pour le programme modulaire DIALOGO.

We zijn verheugd aan te kondigen dat Elleci de Red Dot Design Award 2021 – Best of the Best heeft ontvangen voor het modulaire DIALOGO-programma.

Dankzij het modulaire DIALOGO-programma wint Elleci een van de meest prestigieuze internationale prijzen in de wereld van design voor productdesign. Bovendien ontving DIALOGO de Best of the Best Award, de hoogste onderscheiding die aan de wedstrijd kan worden toegeschreven en gereserveerd voor de beste producten in de eigen productcategorie. Onder meer dan 6.500 kandidaat-producten uit meer dan 60 landen,

DIALOGO werd daarom door de internationale Red Dot-jury erkend als de beste keukenspoelbak van het jaar 2021.
DIALOGO modulair programma, ontworpen binnen het Elleci Design Center en samengesteld uit een grote composiet spoelbak, een rail ook uitgerust met composiet en een reeks multifunctionele accessoires, onderscheidt zich door zijn waarden van design, originaliteit, technologie en innovatie.

De Red Dot Design Award, die al meer dan 60 jaar wordt uitgereikt, is de bekendste en belangrijkste internationale erkenning voor productontwerp en heeft altijd baanbrekende designbedrijven op internationaal niveau erkend met hun projecten.

De prijs die aan DIALOGO wordt toegekend, getuigt eens te meer van Elleci’s vermogen om de gootsteen om te toveren tot een designobject, een hoofdrolspeler in de keuken.