BIOMASTER – NOBILI

DE ONTMOETING TUSSEN DE AVANTGARDISTISCHE TECHNIEK VAN NOBILI EN DE MEEST GEAVANCEERDE HYGIËNISCHE VEILIGHEID: EEN BUITENGEWOON RESULTAAT

IS DE BEHANDELING EFFECTIEF?
Uiterst effectief: de behandeling met Biomaster stopt de vermenigvuldiging van bacteriën tot 99,99%. Het gaat om een geavanceerde technologie op basis van zilverionen, waarvan de effectiviteit wordt bevestigd door zeer geavanceerde wetenschappelijke instanties.

IS HET RESULTAAT GECERTIFICEERD?
Ja, wij hebben diverse onderzoeken laten doen in het laboratorium 3A LABORATORI S.r.l. in Padua: de tests zijn uitgevoerd volgens de technische norm ISO 22196:2011 en deze hebben een zeer hoog percentage aangetoond wat betreft het tegengaan van bacteriële activiteit (Staphylococcus aureus 99,87% / Escherichia coli 99,99%).

IN HOEVERRE ZIJN DEZE TESTS BETROUWBAAR?
De betrouwbaarheid van deze tests wordt bevestigd door het feit dat 3A LABORATORI S.r.l. geaccrediteerd is door ACCREDIA onder nummer 1165. ACCREDIA is de enige Italiaanse instantie voor accreditatie en maakt deel uit van het internationale netwerk ILAC-MRA, waarbij de belangrijkste certificeringsinstanties wereldwijd zijn aangesloten. Onderling erkennen deze instanties de onderzoeken indien uitgevoerd volgens de regels van de accreditatie.

HOELANG BLIJFT DE BEHANDELING EFFECTIEF?
De behandeling blijft de gehele levensduur van de mengkraan effectief, heeft de test met de neutrale zoutnevel doorstaan (200 uur) en heeft geen schadelijke effecten: de afwerking van het oppervlak is niet aan verandering onderhevig in esthetisch opzicht en geeft geen andere geur af dan de standaard mengkraan.