Specialist in componenten voor keukens

Componenti®, specialist in componenten voor keukens, is ontstaan in 2006 vanuit de samenwerking van 2 partners die hun deskundigheid en ervaring ten dienste wensten te stellen van gespecialiseerde distributiekanalen op het vlak van uitgeruste keukens en huishoudtoestellen.

De flexibiliteit van een organisatie op mensenmaat en een kort distributiecircuit, rechtstreeks van de fabrikant naar de keukeninstallateur, garandeert u altijd de beste services gecombineerd met de beste prijzen.

Traditionele producten, maar ook en vooral producten die beantwoorden aan de nieuwe trends op het vlak van design, comfort en prestaties. Het bedrijf maakt hierbij gebruik van de meest geavanceerde technologie. Hierbij staat kwaliteit voorop, wat zich vertaalt in de toekenning van dikwijls bijzonder uitgebreide garanties tot 25 jaar. Voor meer zekerheid voor de consument.

team

Photo Hugues Charlier

Hugues Charlier

Associé
Relations fournisseurs, administration.
Tél : 0474 08 00 25

Photo Vincent Dubois

Vincent Dubois

Associé
Relations fournisseurs, administration.
Tél : 0477 27 42 48
dubois.vip@gmail.com

Photo Yves Coelmont

Yves Coelmont

Relations clientèles.
Tél.: 0477 00 11 22

Photo Pierre Huberty

Pierre Huberty

FR / NL – Employé administratif, planning SAV, pièces détachées.
Tél : 071 81 80 17
Gsm : 0471 29 02 61
dnv.componenti@gmail.com

Photo Pascal Glogowski

Pascal Glogowski

Employé administratif, planning SAV, pièces détachées.
Tél : 071/81.80.17

Photo Fabrice Van Dyk

Fabrice Van Dyk

Relations clientèles, employé administratif, gestionnaire site Internet, catalogue.
Tél : 071 81 80 01
Gsm : 0476 98 84 34
fabrice.componenti@gmail.com

Photo Antonio Rignanese

Antonio Rignanese

Gestion de stock, livraison, service technique.

Photo Ludovic Decaux

Ludovic Decaux

Gestion de stock, livraison, service technique.

Photo Steve Henriet

Steve Henriet

Gestion de stock, livraison, service technique.

Photo Gary Schoonbroodt

Gary Schoonbroodt

Gestion de stock, livraison, service technique.